Live Streaming

Baner

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Hellenic Mini-Z Cup Round 10 (Final) Report

Το Σάββατο 6 του Ιουλίου πραγματοποιήθηκε ο 10ος και τελευταίος αγώνας του πρωταθλήματος Hellenic Mini-Z Cup στην γνωστή πίστα του καταστήματος RcXtreme Race Park που βρίσκεται στην οδό Κολοκοτρώνη 26 στα Σπάτα.

Οι συνολικά 9 οδηγοί να πήραν μέρος στον τελευταίο αγώνα του συγκεκριμένου πρωταθλήματος έτρεξαν όλοι μαζί στα χρονομετρημένα πεντάλεπτα και στον τελικό και όλα πήγαν πολύ καλά μια και χώρος στην πίστα υπήρχε άφθονος.


Μια και οι πρώτες θέσεις στην κατάταξη του πρωταθλήματος ήταν ήδη "πιασμένες" οι οδηγοί έτρεξαν χαλαροί για τελευταία φορά ανανεώνοντας το ραντεβού ους για τις 14 του Σεπτέμβρη όπου θα ξεκινήσει το επόμενο Hellenic Mini-Z Cup (4ο).

Στις 17:40 ξεκίνησαν οι ετοιμασίες για τα δύο πεντάλεπτα προκριματικά αρχίζοντας από τον καθιερωμένο τεχνικό έλεγχο στα αυτοκίνητα και στις 18:05 δόθηκε η εκκίνηση του πρώτου πεντάλεπτου και στις 18:30 δόθηκε και η εκκίνηση για το δεύτερο πεντάλεπτο των προκριματικών με τον Βόβλα να επικρατεί στην Pole ακολουθούμενος από τους Πετρούτσι, Μαδιανό, Βουδούρη, Σαριμιχαηλίδη, Γεωργιόπουλο, Δημητριάδη, Κυρίτση και τέλος τον μικρότερο της παρέας τον Κούτρα Jounior.

Με την εκκίνηση ο Βόβλας έκανε ένα λάθος, χτύπησε στην τρίτη δεξιά στροφή της πίστας κι έγινε ένα ψιλό μπάχαλο πέφτοντας όλοι σχεδόν που τον ακολουθούσαν πάνω του με αποτέλεσμα να του βγει το καπάκι από το αυτοκίνητό του χάνοντας πολύτιμο χρόνο.

Παρ' όλα αυτά όμως ο έμπειρος Βόβλας δεν πτοήθηκε και συνέχισε να κυνηγάει τον Πετρούτσι ο οποίος είχε περάσει μπροστά και του έριχνε σχεδόν ένα γύρο και σύντομα βρέθηκε 4ος και να πιέζει για μια καλύτερη θέση.

Το λάθος όμως δεν άργησε να ξαναγίνει κι έτσι μετά από περίπου 8 λεπτά αγώνα είδαμε τον Βόβλα εμφανώς νευριασμένο να μην κυνηγάει άλλο τους πρώτους και να κάνει έναν άνετο και πολύ χαλαρό αγώνα.

Ο Βουδούρης από την άλλη (ο οποίος ήταν φαβορί) μάλλον αντιμετώπιζε πρόβλημα με το αυτοκίνητό του τερματίζοντας 7ος.

Την έκπληξη του αγώνα αυτή τη φορά την έκανε ο Μαδιανός ο οποίος αν και απροπόνητος  κατάφερε να τερματίσει δεύτερος πίσω από τον Πετρούτσι.

Ο Δημητριάδης Κ. ο οποίος ήταν ο πρώτος του αγώνας, από την αρχή έψαχνε να βρει τις γραμμές του στη πίστα μια και οι λίγες προπονήσεις που είχε κάνει μέχρι στιγμή ήταν μόνος του και ήταν η πρώτη του φορά που έτρεχε με άλλους μαζί.

Από την άλλη ο Κούτρας Α. ενώ είχε κάνει λίγες προπονήσεις με κόσμο στην πίστα είχε λίγο "τρακ" την ώρα του τελικού, το οποίο μάλλον οφειλόταν στο ότι το αυτοκίνητο που έτρεχε δεν ήταν δικό του, με αποτέλεσμα να έχει πολλές άτυχες στιγμές.

Έτσι λοιπόν η κατάταξη του 10ου και τελευταίου αγώνα για αυτή τη σεζόν είναι η εξής:
1ος Πετρούτσι Β. 66 Laps
2ος Μαδιανός Σ. 62 Laps
3ος Σαριμιχαηλίδης Β. 61 Laps
4ος Γεωργιόπουλος Γ. 60 Laps
5ος Κυρίτσης Χ. 59 Laps
6ος Βόβλας Δ. 56 Laps
7ος Βουδούρης Δ. 54 Laps
8ος Κούτρας Α. 52 Laps
9ος Δημητριάδης Κ. 50 Laps

Μετά την απονομή των κυπέλλων στους νικητές του τελευταίου αγώνα έγινε και η απονομή ων νικητών του πρωταθλήματος Hellenic Mini-Z Cup 2012-2013 όπου τα κύπελλα ήταν μια προσφορά του Κούτρα Δημήτρη από το κατάστημα Rc Hobby Athens.

Ακολουθούν φωτογραφίες από τον αγώνα και από τις απονομές.





























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.