Live Streaming

Baner

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

JET Cooling Motor For Mini-Z AWD By Rc Atomic!!!

Χωρίς αμφιβολία η Rc Atomic είναι η πιο πρωτοποριακή εταιρία, σε Option Parts για τα Mini-Z (κι όχι μόνο), κι αυτό μας το αποδεικνύει συνέχεια με αυτά που σχεδιάζει και παράγει συνεχώς.

Αυτή τη φορά παρουσίασε ένα σύστημα ψύξης, για το μοτέρ του Mini-Z AWD, που όμοιό του δεν έχει παρουσιάσει ποτέ καμία άλλη εταιρία.

Το σύστημα αυτό αποτελείτε από ένα κλειστό "καβούκι" μέσα στο οποίο είναι ένα μοτεράκι με μια φτερωτή, το οποίο τροφοδοτείτε με ρεύμα από την πλακέτα του Mini-Z και η οποία στέλνει τον αέρα κατευθείαν στο μοτέρ του AWD.

Το συγκεκριμένο σύστημα μπαίνει στο πάνω μέρος του σασί και διοχετεύει συνεχόμενο αέρα στο μοτέρ του Mini-Z ο οποίος είναι απαραίτητος ιδίως στα Drift τα οποία ανεβάζουν περισσότερες θερμοκρασίες.

Περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο Option, ή για οποιοδήποτε άλλο από την γκάμα της Rc Atomic, μπορείτε να μάθετε αν επικοινωνήσετε με την  Ελληνική αντιπροσωπεία που δεν είναι άλλη από το κατάστημα RcXtreme Race Park και το οποίο βρίσκεται στην οδό Κολοκοτρώνη 26 στα Σπάτα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.