Live Streaming

Baner

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Atomic Brushless Motors For Mini-Z VE

Μόλις πριν λίγο η Rc Atomic ανακοίνωσε την κυκλοφορία των Brushless κινητήρων που ετοίμαζε για τα Mini-Z MR-03 VE της Kyosho.

Όπως είχαμε γράψει και πριν λίγες ημέρες η Rc Atomic ετοίμαζε ένα Brushless Motor για το Mini-Z MR-03 VE της Kyosho και σήμερα είδαμε έκπληκτοι πως τελικά δεν ετοίμαζε ένα αλλά δύο (!!!) Brushless Motors για το συγκεκριμένο Mini-Z.

Πιο συγκεκριμένα το ένα είναι το VSX Brushless Motor 9000kv και το άλλο το πιο γρήγορο είναι το VMX Brushless Motor 12000kv.

Τα Μοτέρ αυτά έχουν σώμα από ειδικά κατεργασμένο CNC και ταιριάζουν σε όλα τα Motor Mount που υπάρχουν για 2WD ενώ ταιριάζουν και στα πλακάκια που έχουν τα AWD έχοντας θέση για 8 βίδες στην μπροστινή πλάκα στήριξης.

Ακόμα, όπως περήφανα αναφέρει η Rc Atomic, τα μοτέρ αυτά "φοράνε" High Quality ρουλεμάν και είναι σχεδιασμένα για να είναι πλήρως ρυθμιζόμενα τόσο από θέμα δύναμης και ροπής όσο και σε Drag Brake.

Η Επίσημη ανακοίνωση της Rc Atomic για τα συγκεκριμένα μοτέρ είναι η εξής:
"We proud to announce ATOMIC V. series BL motor would start shipping at 14 June. The small can build in the new technology point at Kyosho VE the punchy and drag brake performances.
The CNC machined end-bell compatible with R246 motor mount (2WD) and Motor Heat sink plate (MA-015). 8 screw holes pre-set for expert require, dual HQ bearing build-in.

For more information, please contact your near Hobby shop and Distributor.
Thank you for all Mini-Z Fan’s. ; )

Model No:-
(MO-035) Mini-Z VSX Brushless Motor 9000kv (Mini-Z VE)
(MO-036) Mini-Z VMX Brushless Motor 12000kv (Mini-Z VE)"
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα συγκεκριμένα μοτέρ μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον αντιπρόσωπο της Rc Atomic στην Ελλάδα, το κατάστημα RcXtreme Race Park στα Σπάτα στο τηλέφωνο: 2106622697



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.