Live Streaming

Baner

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Mini-Z Brushless At Last from Kyosho

Σάλος έχει δημιουργηθεί τις δύο τελευταίες ημέρες στους λάτρεις των Mini-Z και αιτία είναι ένα δημοσίευμα που έκανε η Kyosho America στην σελίδα της στο Facebook για ένα καινούριο Mini-Z MR03 το οποίο, όπως αναφέρει στο άρθρο της, θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Το αναμενόμενο Mini-Z MR03 λοιπόν θα είναι σε έκδοση Brushless (!!!) και θα είναι μια συνεργασία της Kyosho Japan και της Team Orion. 

Το δύσκολο στο επιχείρημα αυτό, όπως αναφέρεται και στο άρθρο,  ήταν να ενσωματωθούν τα Brushless ηλεκτρονικά στην πλακέτα του MR03 και ο λόγος είναι γιατί η πλακέτα κάνει όλες τις λειτουργίες που χρειάζεται το αυτοκίνητο, δηλαδή εκτός από το γκάζι-φρένο ενσωματώνει και το τιμόνι και την συχνότητα, δηλαδή η πλακέτα των Mini-Z λειτουργεί και σαν δέκτης και σαν Speed Control.
Όπως λέει και στο άρθρο της η Kyosho το να φτιάξουν ένα Mini-Z Brushless ήταν ένας μακροπρόθεσμος στόχος της εταιρίας τον οποίο θα τον πραγματοποιήσουν με την βοήθεια της Team Orion η οποία είναι και αδελφή εταιρία και η οποία βρήκε την λύση στο πρόβλημα με τα ηλεκτρονικά που αντιμετώπιζε η Kyosho τόσο καιρό.







Το αυθεντικό άρθρο της εταιρίας είναι το εξής:

Mini-Z Racer MR-03 VE Brushless!!!

Information was just released about a new Mini-Z Racer MR-03 VE Brushless model expected to be released in January this year. It's been a long-term goal for Kyosho to release a brushless powered Mini-Z, but the brushless technology is only just becoming available from sister company Team Orion. The trick was to incorporate the brushless electronics on the main circuit board, which also controls the radio functions. Also, driveability is paramount when this much power is on tap. There's not a lot of information available at the moment, but the system is installed in an MR-03 chassis that will come with a ball differential as standard equipment. Stay tuned for more info as we get it.


  Πηγή: Kyosho America

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.